top of page
87322_0090_lowres-min.jpg

Tjenester

Her kan du lese litt om hva Cecilie kan bidra med

87322_c_t_0007_lowres.jpg

Merkevaren deg

Din fremtoning sender sterke signaler om hvem du er. Den kan også stå i veien for budskapet ditt. Er du bevisst deg selv som merkevare?

Terje Lindberg og Cecilie Juvodden har utviklet konseptet Merkevaren deg. Dette er treningen, veiledningen og analysen for deg som skal lede. Det er en spesiell posisjon der mange blikk rettes mot én, mange forventninger skal oppfylles og mange mennesker skal ivaretas.

I antikkens begrep om ‘etos’ handler det om bestemte egenskaper til den som skal lede. Født sånn – eller blitt sånn? I dag snakker vi om x-faktoren, karismaen eller utstrålingen til lederen. I tillegg kommer kommunikasjonsevner, innsikt og erfaring. Alt dette kan føre til usikkerhet og stress. De to tror på at trening gir trygghet.

Begge har lang erfaring med lederutvikling og kommunikasjon. De har også begge bakgrunn fra estetiske fag. Cecilie fra visuell kommunikasjon, Terje fra teatret.

Samarbeidet begynte med å hjelpe Erna Solberg fra fagstatsråd til statsminister. Siden da har de jobbet med ordførere, ledere i næring og forvaltning, og sist Sveriges statsminister, Ulf Kristersson.

Les mer om Cecilies samarbeidspartner Terje Lindberg her: www.companystories.no

87322_c_t_0038_lowres.jpg

Styrearbeid

Cecilie Juvodden har styrekompetanse fra Handelshøyskolen BI. Hun har også hatt flere styreverv og vært leder av valgkomité.

 

Hennes erfaring fra næringslivet og politikken blandet med kreativitet, nysgjerrighet, analytiske egenskaper og evnen til å finne løsninger når andre gir opp, er verdifullt for både nyetablerte og virksomheter som har eksistert en stund. 

87322_c_t_0067_lowres.jpg

Mentor

Cecilie startet sin første virksomhet da hun var 23 år gammel. Det har vært en reise med utallige utfordringer. Hun har hatt det meste av verden som sin arbeidsplass. Disse erfaringene har hun lyst å dele som mentor for noen få utvalgte. Cecilie er tydelig og ærlig i sine tilbakemeldinger. Send gjerne en e-post med kort om deg selv. 

87322_c_t_0196_lowres.jpg

Foredrag

Allerede på 90-tallet ble Cecilie en populær og engasjerende foredragsholder. Kanskje du trenger en som kan løfte og engasjere ansatte eller kolleger?  Hun skreddersyr det temaet som dere sammen kommer frem til. Hun tilbyr også foredrag sammen med sin samarbeidspartner Terje Lindberg. Han kan du lese mer om på (www.companystories.no)

Kontakt

Send en e-post, så tar Cecilie kontakt. Ring gjerne, om du heller vil slå av en prat.

+47 92 82 36 04

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
87322_0035_lowres-min.jpg

Hei, så hyggelig å høre fra deg! Jeg tar kontakt så fort som mulig.

bottom of page